Menu

Met het team leuk en leerzaam op pad

Samen met het team eens wat anders doen dan alleen maar werken is goed voor de spirit. Elkaar buiten het werk iets beter leren kennen is goed en het werkt door op de werkvloer. Eten en drinken staan centraal in het leven en daar zijn verschillende workshops voor te vinden die geschikt zijn om met meerdere mensen te volgen. Samen een cocktail workshop volgen is interessant omdat het leuke kennis is om in huis te hebben. Op een feestje of gewoon voor samen. Een leuke cocktail is gezellig en daar hoeft niet altijd alcohol in te zitten.

Cocktails in de maak

Cocktail workshop als teamuitje zal bij het team letterlijk goed in de smaak vallen. Suikervrij of alcoholvrij, met iedereen wordt rekening gehouden zodat het een geslaagd uitje wordt. Het maken van een cocktail bestaat uit een aantal basistechnieken die worden uitgelegd. Het shaken, zeven, roeren, alles komt aan bod. De workshop kan aan verschillende groepsgroottes worden gegeven. Het is wel belangrijk om van te voren naar de leeftijden van de teamgenoten te kijken. Onder de 18 jaar is nog steeds verplicht alcoholvrij, maar die groep wordt zeker niet vergeten.

Goud van oud

De geschiedenis van de barman is lang en zo ook de menukaart van de bar. Door de eeuwen heen zijn er cocktails ontstaan die zijn gebleven. Telkens worden er wel nieuwe cocktails bedacht, maar naar de klassiekers blijft altijd gevraagd worden. Het teamuitje wordt dus ook voorzien van een stukje geschiedenisles, leuk en leerzaam. Het op de juiste manier leren gebruiken van een shakebeker is altijd handig. Of er nu later een cocktail mee wordt geshaked of een milkshake, het zijn leuke dingen om te leren.

Receptenboek mee

Tijdens het teamuitje cocktails maken passeren de nodige recepten, tips en tricks de revue. Waar de ene persoon niet tegen limoen of grapefruit kan maakt een ander er de lekkerste Margarita mee. De recepten van de cocktails zijn online terug te vinden evenals de zogenaamde bartender tools zodat er ook thuis nog geoefend kan worden. Op een feestje leuk uitpakken met een paar mooie cocktails verhoogt de feestvreugde enorm. Met een paar zelfgemaakte exclusieve cocktails krijgt men altijd veel waardering.