Menu

Het personeel van Café Lobbes in een nieuw jasje

Al sinds het bestaan van café honderd heeft ons bedienend personeel dezelfde uitstraling, daar wilde we verandering in brengen. Het was voor ons nog even een puzzel om een goede keuze te maken. Je personeel is het visite kaartje voor je horeca zaak. Daar wil je even goed over nadenken. Daarnaast moet de kleding naast dat het er mooi uit moet zien ook nog lekker zitten. We hebben met het team een brainstorm sessie gehouden en vervolgens een moodbord gemaakt om te bepalen welke stijl het beste bij ons past. 

Het moodbord was duidelijk, leren producten hadden de overhand. Eerst twijfelde ik nog of leer een goed product zou zijn in de horeca. Maar na wat onderzoek was ik overstag. Daarbij zie je tegenwoordig op veel meer plaatsen leren producten tevoorschijn komen. Onlangs kwam ik een webshop tegen die me erg inspireerde en waar ik veel gave producten zag. Klik hier voor de link. 

Nu we wisten dat we iets met leer wilde, was het nog wel een zoektocht wat dat dan precies moest zijn. We kozen in eerste instantie voor een leren schort. Een leren schort heeft meteen een stoere, eigentijdse uitstraling. We hadden een paar samples besteld en waren zeer enthousiast over de producten van Dutchmade.  Uiteindelijk bestelde we hier onze producten. We hebben de leren schort Dutchmade laten graveren met ons eigen logo, hoe gaaf! Toen onze leren schorten binnen waren was iedereen uit het team heel enthousiast. Dat smaakte naar meer! We hebben ervoor gekozen om ook de aankleding op de tafel te vernieuwen met leren producten. De bestelling is zojuist geplaatst en zal binnenkort geleverd worden. Ook hier zal ons logo in gegraveerd zijn. 

Dus de volgende keer wanneer je bij ons aanschuift ziet het er net even wat anders, stoerder en vernieuwender uit. We kijken ernaar uit om het je te laten zien.