Menu

Dit mag niet ontbreken in een café!

In een echt café wil je natuurlijk aan een bar kunnen plaatsnemen. Zo beleef je de sfeer nog beter. Er is niets fijner dan op een echte barkruk zitten en met de barman of vrouw dollen. Om ervoor te zorgen dat je gasten zo’n ervaring beleven, is het belangrijk dat je zorgt voor een goede inrichting van het café.

Wat vind je in een café?

In een echt hollands café heerst een zeer prettige sfeer en staan er goede meubels.  Dit café bestaat uit een ruime bar met een Horeca barkruk (meestal krukken)  waar je op kunt plaatsnemen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een warme verlichting zodat er een prettige sfeer tot stand kan komen. Aan de bar zelf worden de leukste verhalen tegen elkaar vertelt. Meestal zitten de stamgasten die al jarenlang bij dit café komen aan de bar. Zij kunnen je dus precies vertellen wat het cafe uniek maakt. Ook weten ze de namen van het personeel. Zij kunnen je dus ook precies vertellen wie wel eens een borreltje weggeeft en wie niet. De stamgasten zijn als het ware het visitekaartje van een cafe. 

Waarom gaan mensen naar het café?

Veel mensen gaan naar een cafe om de dag af te sluiten. Dit kan je dan ook erg leuk doen met een borreltje aan de bar. Om dit aan je gasten te kunnen bieden, is het belangrijk dat je de juiste openingstijden hebt. Kijk daarom goed naar de tijdstippen dat het rendabel is om mensen aan het werk te zetten. Zorg er daarnaast ook voor dat er bij sportevenementen, bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd, voldoende zitplaatsen zijn. Daarnaast is het ook leuk voor de bezoekers om zelf activiteiten te kunnen ondernemen in de kroeg. Hierbij kan je denken aan een potje darten of poolen.